Mielony kurczak i ser pleśniowy hamburgery

Mielony kurczak i ser pleśniowy hamburgery
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj mielonego kurczaka i sera pleśniowego hamburgery. Jedna porcja zawiera 877 kalorii, 40g białka, oraz 77 g tłuszczu. Na 2,72 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać majonez, ser, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Ser pleśniowy i bekon hamburgery z kurczaka, Buffalo Blue Cheese Chicken Burgers, oraz Buffalo-Blue Cheese Grillowane Hamburgery Z Kurczaka.

Instrukcje

1
Dla aioli estragon: w misce, ubić razem majonez, czosnek puree i estragon. Doprawić solą i białym pieprzem według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
AioliAioli
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Na hamburgery z kurczaka: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. na średnim ogniu, ogrzać duży żaroodporny saute patelni z olejem. Uformuj kurczaka w 4 równe paszteciki, a następnie uformuj kieszeń na środku każdego burgera. Wypełnij środek ćwiartką sera pleśniowego, a następnie złóż krawędzie, aby zapieczętować ser w hamburgerach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Posypać nadziewane hamburgery z solą i pieprzem i podsmażyć na patelni przez 2 do 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Przenieś patelnię do piekarnika i zakończ gotowanie, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 165 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Bułki tostujemy z masłem na grillu, a następnie układamy tosty z estragonem aioli, liśćmi szpinaku, plasterkiem pomidora, burger i wierzch bułki. Powtórz z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Dużych Krewetek, Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Usuniętymi Ogonkami1 Funt Dużych Krewetek, Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Usuniętymi Ogonkami
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
AioliAioli
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn