Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj mielonej wołowiny Calzones. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 815 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,83 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pastę pomidorową, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną, Weekend Triple Play-Meal # 2: Wołowina Calzones, oraz Ciasto Mielone Z Wołowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokroić plastry pepperoni na pół i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Pepperoni
2
Gotować mieloną wołowinę, cebula, i czosnek na dużej patelni, mieszając, aż wołowina kruszy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Czosnek
Cebula
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Wymieszać pastę pomidorową i kolejne 3 składniki; gotować, często mieszając, 5 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
4
Zdjąć z ognia; wymieszać z pepperoni i serów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
5
Połączyć jajko z mlekiem, dobrze mieszając; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko
Jajko
6
Rozwiń Skórki pizzy; pokrój każdą Na 4 kwadraty. Łyżka 1/3 szklanki mieszanki mielonej wołowiny na każdym kwadracie, pozostawiając 1-calową granicę wokół krawędzi; brush graniczy lekko z mieszaniną jaj. Złóż na pół po przekątnej i naciśnij krawędzie razem, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowane Ciasto Do Pizzy
Mielona Wołowina
Jajko
7
Umieścić na lekko nasmarowanych blach do pieczenia; blaty pędzla calzones z mieszaniny jaj.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Brancaia Chianti Classico Riserva z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.