Midwest Baked Haddock

Midwest Baked Haddock
Midwest Baked Haddock wymaga mniej więcej 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja zawiera 1876 kalorii, 222g białka, oraz 80 g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $25.26 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz wino sherry, ser cheddar, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Midwest Baked Haddock, Plamiak Pieczony, oraz Plamiak Pieczony.

Instrukcje

1
Aby zrobić biały sos, rozpuścić masło na patelni i wymieszać z mąką i przyprawami, aż będzie gładkie.Stopniowo mieszać w mleku.Gotować, aż będzie gładka i gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
PrzyprawyPrzyprawy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać ser, wymieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
3
Ułożyć plamiaka w wysmarowanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PlamiakPlamiak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
5
Polać sosem na plamiaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
PlamiakPlamiak
SOSSOS
6
Dodać sherry i obficie posypać papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
7
Piec w piekarniku 325 stopni przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Haddock bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia61
Magazyn