Middle East Lamb Meatloaf-From The New York Times Magazine of February 3, 1991
Middle East Lamb Meatloaf-Z New York Times Magazine z lutego 3, 1991 może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 4,26 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 705 kalorii. Jeśli masz rodzynki, mieloną jagnięcinę, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ziemi ziele angielskie można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj The New York Times Chocolate Chip Cookies, New York Times Chocolate Chip Cookies, oraz New York Times Chocolate Chip Cookies dla podobnych receptur.