Miętowa letnia sałatka ryżowa
Jeśli u pacjenta występuje około 25 minut do spędzenia w kuchni, miętowa letnia sałatka ryżowa może być wybitnym bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 346 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Ten przepis z BBC Good Food wymaga skórki z cytryny, szparagów, papryki i oliwy z oliwek. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 80 powiedziało, że trafił w sedno. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 96%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Letnia sałatka ziemniaczana z miętowym majonezem, Sałatka Z Miętowym Ryżem, oraz Letnia Sałatka Ryżowa.
Instrukcje
Wrzuć ryż do garnka z wrzącą osoloną wodą i gotuj przez 10 minut. Wrzucić szparagi i gotować przez kolejne 3-4 minuty, aż ryż jest całkowicie ugotowany, a szparagi są tylko lekko chrupiące.
Odcedzić na sito i przytrzymać pod zimnym kranem, aż ostygnie.
Gdy ryż jest zimny, wymieszaj z czerwonym pieprzem, olejem, skórką z cytryny i sokiem, mozzarellą i liśćmi mięty. Sezon dobrze.