Miękkie Ciasteczka Przyprawowe Z Cukinii
Soft cukinia Spice Cookies to Wegetariańskie przepis z 48 porcjami. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz zmieloną gałkę muszkatołową, zmielone goździki, rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 34 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Spróbuj Ulubione Ciasteczka Soft Spice, Miękkie Ciasteczka Z Dyni, oraz Soft Frosted Pumpkin Spice Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
W dużej misce, śmietany razem masło i brązowy cukier, aż będzie gładka, a następnie ubić w jajku.
Mąkę, proszek do pieczenia, sól, cynamon, gałkę muszkatołową i goździki wymieszać na przemian z mlekiem. Na koniec wymieszaj cukinię, orzechy włoskie, rodzynki i skórkę pomarańczową. Upuść, usypując łyżki na przygotowane arkusze ciastek.
Piec przez 12 do 15 minut w nagrzanym piekarniku, lub do momentu, gdy krawędzie są lekko rumiane.