Meyer Lemon Cake

Meyer Lemon Cake
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Meyer Lemon Cake spróbować. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 327 kalorii, 9g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 450 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś sól, żółtka, mąkę tortową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Posiekana Sałatka z jarmużu z winegretem Meyer Lemon (z łatwym substytutem Meyer lemon), Meyer Lemon Snack Cake with Lemon Cream Cheese Frosting #SundaySupper, oraz Meyer ciasto z cytryną i oliwą z oliwek z twarogiem cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na ciasto: lekko płaszcz dwie 9-calowe okrągłe patelnie ciasto z sprayem do pieczenia. Spody wyłożyć papierem do pieczenia i ponownie pokryć sprayem do pieczenia. Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Pulse 1 1/2 szklanki cukru i skórki w robocie kuchennym, aż nie pozostanie skórki, a cukier jest wilgotny i żółty. Ewentualnie wcierać skórkę w cukier opuszkami palców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól ubić razem w średniej misce; rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Połączyć mleko, sok z cytryny i wanilii w szklanej miarki; rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
5
W dużej misce ubij białka z przyczepnością trzepaczki na średniej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty, około 2 minut. Stopniowo dodawaj pozostałą 1/4 szklanki cukru i kontynuuj ubijanie, aż utworzą się sztywne szczyty, o 1 do 2 minut dłużej. Jeśli korzystałeś z miski miksera stojaka, przenieś białka do oddzielnej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Ubij masło i cukier cytrynowy z mocowaniem wiosła na średniej prędkości, aż będą lekkie i puszyste, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CytrynowyCukier Cytrynowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
7
Dodać żółtka, po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
8
Dodać mieszankę mąki w trzech dodatkach, na przemian z mieszaniną mleka. Złożyć białka i podzielić ciasto równo między przygotowanymi patelniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
9
Piec, aż tester włożony do środka ciasta wyjdzie czysty, 20 do 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Przenieść ciasta do regałów chłodzących i schłodzić 10 minut w patelniach. Obróć ciasta bezpośrednio na stojaki, odklej i wyrzuć pergamin, a następnie Odwróć, aby szczyty były skierowane do góry. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
11
W przypadku twarogu cytrynowego Meyer: pulsuj skórkę i cukier w robocie kuchennym, aż nie pozostaną żadne nitki skórki, a cukier będzie wilgotny i żółty. Ewentualnie wcierać skórkę w cukier opuszkami palców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Meyer LemonMeyer Lemon
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
12
Wymieszać cukier cytrynowy, skrobię kukurydzianą, jajka, żółtka i sól w rondlu o średnim ciężarze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CytrynowyCukier Cytrynowy
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
13
Dodać sok i gotować na średnim ogniu, stale ubijając, aż zgęstnieje i konsystencja budyniu, 8 do 10 minut. Gdy mieszanina osiągnie wrzenia, kontynuować gotowanie i ubijanie przez 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
14
Odcedzić twaróg do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
15
Dodać masło i mieszać aż do całkowitego włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
16
Umieścić kawałek folii bezpośrednio na powierzchni kremu i przechowywać w lodówce, aż do całkowitego ostygnięcia. Alternatywnie, umieścić miskę w łaźni lodowej i stale mieszać, aż krem całkowicie ostygnie, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
17
Aby złożyć: za pomocą ząbkowanego noża przeciąć każde ciasto na pół, aby utworzyć 4 równe warstwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
18
Umieść jedną warstwę na naczyniu do serwowania lub stojaku na ciasto i rozprowadź jedną trzecią (około 1/2 szklanki) schłodzonego twarogu. Powtórz z pozostałymi warstwami ciasta i twarogiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
19
Przesiać cukier cukierniczy na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
20
Serw.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn