Meyer Lemon and Gigante Bean open Faced Sandwiches
Ten przepis służy 4 i kosztuje 81 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 217 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, ocet szampański, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapki z tuńczykiem z białą fasolą, Herbed White-Bean Spread Open-Faced Sandwiches, oraz Kanapki Z Jajkiem Z Otwartą Twarzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić mały rondel z wodą do wrzenia. Wrzucić cebulę i blanszować przez 1 minutę, a następnie odcedzić.
W dużej misce wymieszać sok z cytryny, skórkę z cytryny, ocet i oliwę z oliwek.
Dodać cebulę i fasolę do dressingu i wrzucić do połączenia. Doprawić solą i pieprzem.
Pozostaw fasolę na co najmniej 30 minut, podczas gdy rozwijają się smaki. Jeśli dokonasz poprzedniej nocy, przechowuj fasolę w lodówce i przywróć temperaturę pokojową przed podaniem.
Tuż przed podaniem tostujemy kromki chleba. Wrzucić fasolę z pietruszką.
Top każdy kromka chleba z fasoli, upewniając się, aby skropić wszelkie dodatkowe oliwy z oliwek z dołu miski nad kanapką.