Mexican rice and Bean Bake
Przepis Mexican rice and Bean Bake jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 1,11 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 11g białka, oraz 3G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz wodę, ser cheddar, błyskawiczny brązowy ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 43%, to danie jest solidne. Spróbuj Mexican rice and Bean Bake, Ze spiżarni: Mexican Bean, Rice and Corn Bake, oraz Meksykańska sałatka ryżowo-fasolowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać wodę do wrzenia w rondlu 1-quart. Wymieszać z ryżem; zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Przykryć i dusić 10 minut. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 35
Spray kwadratowe naczynie do pieczenia, 8x8x2 cale, z natryskiem do gotowania.
Wymieszaj ryż, 1/2 szklanki sosu picante, 1/2 szklanki sera i produktu jajecznego w średniej misce; naciśnij w dnie naczynia do pieczenia.
Wymieszać fasolę i pozostałe 1 szklanka sosu picante w małej misce; łyżka nad mieszaniną ryżu.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera i chili w proszku.
Piec odkryte 30 do 35 minut lub aż ser topi się i bąbelki.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."