Mexican rice and Bean Bake

Mexican rice and Bean Bake
Przepis Mexican rice and Bean Bake jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 1,11 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 11g białka, oraz 3G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz wodę, ser cheddar, błyskawiczny brązowy ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 43%, to danie jest solidne. Spróbuj Mexican rice and Bean Bake, Ze spiżarni: Mexican Bean, Rice and Corn Bake, oraz Meksykańska sałatka ryżowo-fasolowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać wodę do wrzenia w rondlu 1-quart. Wymieszać z ryżem; zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Przykryć i dusić 10 minut. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Spray kwadratowe naczynie do pieczenia, 8x8x2 cale, z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Wymieszaj ryż, 1/2 szklanki sosu picante, 1/2 szklanki sera i produktu jajecznego w średniej misce; naciśnij w dnie naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Sosu Pikantnego Lub Salsy1 Szklanka Sosu Pikantnego Lub Salsy
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Groszek Goya®Groszek Goya®
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Wymieszać fasolę i pozostałe 1 szklanka sosu picante w małej misce; łyżka nad mieszaniną ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Sosu Pikantnego Lub Salsy1 Szklanka Sosu Pikantnego Lub Salsy
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera i chili w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
6
Piec odkryte 30 do 35 minut lub aż ser topi się i bąbelki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn