Mexican rice and Bean Bake

Mexican rice and Bean Bake
Przepis Mexican rice and Bean Bake jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 1,11 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 11g białka, oraz 3G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz wodę, ser cheddar, błyskawiczny brązowy ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 43%, to danie jest solidne. Spróbuj Mexican rice and Bean Bake, Ze spiżarni: Mexican Bean, Rice and Corn Bake, oraz Meksykańska sałatka ryżowo-fasolowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać wodę do wrzenia w rondlu 1-quart. Wymieszać z ryżem; zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Przykryć i dusić 10 minut. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Spray kwadratowe naczynie do pieczenia, 8x8x2 cale, z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Wymieszaj ryż, 1/2 szklanki sosu picante, 1/2 szklanki sera i produktu jajecznego w średniej misce; naciśnij w dnie naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Do 1 Szklanki 2% Mleka3/4 Do 1 Szklanki 2% Mleka
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Wymieszać fasolę i pozostałe 1 szklanka sosu picante w małej misce; łyżka nad mieszaniną ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Do 1 Szklanki 2% Mleka3/4 Do 1 Szklanki 2% Mleka
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera i chili w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
6
Piec odkryte 30 do 35 minut lub aż ser topi się i bąbelki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn