Mexican Pasta Bake
Przepis Mexican Pasta Piec może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 1 godzina. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 161g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 2529 kalorii. Na 10,72 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 1. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz meksykańską mieszankę serów, starą el 'n chunky salsę, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Mexican Pasta Bake, Mexican Pasta Bake, oraz Mexican Pasta Vegetable Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.smar 4-quart zapiekanka.
Gotować wołowinę w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić.
Makaron ugotować i odsączyć w 4-ćwiartkowym holenderskim piekarniku zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Zwróć makaron do holenderskiego piekarnika. Wymieszać z wołowiną, kukurydzą, salsą i fasolą. Połowę masy makaronu łyżka do zapiekanki.
Posypać 2/3 szklanki sera. Łyżka pozostałej mieszanki makaronu do zapiekanki.
Umieść plastry pomidora na wierzchu.
Posypać pozostałym serem.
Przykryć i piec 35 do 40 minut lub aż gorące i ser topi.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.