Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj meksykańskiego mięsa-zza: Mexican Deep-Dish Pan Pizzan. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.75 za porcję. Jedna porcja zawiera 1629 kalorii, 54g białka, oraz 99g tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, szalotki, ser jack i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Deep Dish Miłośnicy Mięsa Pizza, Jedna Meksykańska Komosa Ryżowa, oraz Pizza Deep-Dish.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Wymieszać 2 opakowania muffinki wymieszać z 2 jajkami, 4 łyżkami roztopionego masła (stopić w kuchence mikrofalowej 30 sekund), 1 1/2 szklanki mleka i mrożonych ziaren kukurydzy. Wytrzyj patelnię nonstick z odrobiną oleju lub oleju roślinnego i wlej mieszankę muffin. Użyj dużej patelni, 10 do 12 cali. Wybierz patelnię z bezpiecznym uchwytem piekarnika lub podwójny uchwyt z folią, aby chronić go w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Ziarna Kukurydzy
1 Puszka (8 Uncji) Plasterków Ananasa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne Posypki
3
Umieścić patelnię w piekarniku i piec 12 do 15 minut w środku piekarnika, aż światło złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Brąz mięso na średnim ogniu na drugiej patelni w dodatkowym lub oleju roślinnym, 2 obroty patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać cebulę i przyprawy i gotować mięso 5 minut więcej.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.