Metamorfoza steku filadelfijskiego i stromboli z serem
Przepis na Makeover Philly Steak and Cheese Stromboli można przygotować w około 55 minut . Za 1,72 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 8 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 24 g białka , 21 g tłuszczu i łącznie 400 kalorii . Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka grzybów, częściowo odtłuszczony ser mozzarella, proszek czosnkowy i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie nadaje się na Walentynki . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 38% , to danie nie jest tak doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Stromboli ze stekiem z sera filadelfijskiego , Stromboli ze stekiem z sera Philly i Stromboli ze stekiem z sera Philly .
Instrukcje
Na dużej patelni z powłoką nieprzywierającą podsmaż na oleju paprykę, grzyby i cebulę, aż będą miękkie. Wymieszaj proszek czosnkowy i pieprz; odłożyć na bok.
Na blasze do pieczenia pokrytej sprayem kuchennym rozwałkuj ciasto na 15-calowy placek. x 10 cali prostokąt.
Ułóż połowę pokrojonego sera, całą rostbef i mieszankę warzywną wzdłużnie na połowie ciasta, tak aby krawędzie znajdowały się w odległości nie większej niż 1/2 cala. Posyp pozostałym plasterkiem sera. Złożyć ciasto na nadzienie; ściśnij szwy, aby je uszczelnić i podwiń końce pod spód.
Połącz białko z wodą; posmaruj ciasto.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do złotego koloru.
Posypać serem mozzarella.
Piec 5 minut dłużej lub do momentu rozpuszczenia się sera.
Przed krojeniem odstaw na 10 minut.