Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Tacos z pieczeniem meksykańskim. Jedna porcja zawiera 1168 kalorii, 55g białka, oraz 85 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.06 za porcję. Mieszanka ząbków czosnku, ząbek czosnku, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 26 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Meksykańskie Pieczone Tacos Wieprzowe {Slow Cooker}, Crock Pot Creamy Pulled Chicken Tacos, oraz Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Doprawić wszystkie boki wołowiny sporą ilością soli i pieprzu. W dużym holenderskim piekarniku lub innym ciężkim garnku, który ma ciasną osłonę, podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek na umiarkowanie wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
3
Dodaj czosnek i wołowinę do garnka, brązowienie mięsa ze wszystkich stron, biorąc czas, aby uzyskać ładną skórkę na zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodać cebulę i pozostawić do lekko brązowy, o 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Dodać pokruszone pomidory, plus 1 pomidor puszka wody, przyprawy, doprawić solą i pieprzem, do smaku, i dodać tyle wody, aby pokryć mięso. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować z pokrywką przez 3 godziny, aż mięso jest przetargu widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Niech mięso ostygnie w płynie. Mięso rozdrobnić i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Podgrzać duży garnek oleju na średnim ogniu. Gdy olej osiągnie 350 stopni F, smaż tortille kukurydziane 1 na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla Kukurydziana
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Tortillę umieścić w oleju i odczekać około 30 sekund. Następnie użyj uchwytu drewnianej łyżki, aby wcisnąć środek tortilli i złożyć ją na środku. Przytrzymaj przez kilka sekund, czekając, aż tortilla uformuje się w skorupę taco, a następnie osusz na papierowych ręcznikach. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
9
Aby zrobić salsę, pulse wszystkie składniki, z wyjątkiem soku pomidorowego, w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
Zęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
10
Dodaj zarezerwowany sok pomidorowy, jeśli salsa jest zbyt gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
Zęby Przyrodzenia
11
Skropić salsę oliwą z oliwek, przykryć folią i odstawić na bok, pozwalając na połączenie smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
Zęby Przyrodzenia
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1
Połóż rozdrobnioną kapustę jako podstawę. Na wierzchu poszatkowana wołowina.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Podawać obok Guacamole i salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, Grillowane
Zęby Przyrodzenia
3
Dekoruj świeżymi liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
4
Zmniejsz o połowę awokado. Łyżką wyjąć miąższ do miski do miksowania. Rozgnieść awokado za pomocą widelca lub masher ziemniaków, pozostawiając je jeszcze trochę grube.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 58 dolarów.