Meksykańskie Tacos Pieczone W Garnku

Meksykańskie Tacos Pieczone W Garnku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Tacos z pieczeniem meksykańskim. Jedna porcja zawiera 1168 kalorii, 55g białka, oraz 85 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.06 za porcję. Mieszanka ząbków czosnku, ząbek czosnku, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 26 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Meksykańskie Pieczone Tacos Wieprzowe {Slow Cooker}, Crock Pot Creamy Pulled Chicken Tacos, oraz Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Doprawić wszystkie boki wołowiny sporą ilością soli i pieprzu. W dużym holenderskim piekarniku lub innym ciężkim garnku, który ma ciasną osłonę, podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek na umiarkowanie wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
3
Dodaj czosnek i wołowinę do garnka, brązowienie mięsa ze wszystkich stron, biorąc czas, aby uzyskać ładną skórkę na zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodać cebulę i pozostawić do lekko brązowy, o 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Dodać pokruszone pomidory, plus 1 pomidor puszka wody, przyprawy, doprawić solą i pieprzem, do smaku, i dodać tyle wody, aby pokryć mięso. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować z pokrywką przez 3 godziny, aż mięso jest przetargu widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Niech mięso ostygnie w płynie. Mięso rozdrobnić i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Podgrzać duży garnek oleju na średnim ogniu. Gdy olej osiągnie 350 stopni F, smaż tortille kukurydziane 1 na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla KukurydzianaTortilla Kukurydziana
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Tortillę umieścić w oleju i odczekać około 30 sekund. Następnie użyj uchwytu drewnianej łyżki, aby wcisnąć środek tortilli i złożyć ją na środku. Przytrzymaj przez kilka sekund, czekając, aż tortilla uformuje się w skorupę taco, a następnie osusz na papierowych ręcznikach. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
9
Aby zrobić salsę, pulse wszystkie składniki, z wyjątkiem soku pomidorowego, w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
10
Dodaj zarezerwowany sok pomidorowy, jeśli salsa jest zbyt gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
11
Skropić salsę oliwą z oliwek, przykryć folią i odstawić na bok, pozwalając na połączenie smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1
Połóż rozdrobnioną kapustę jako podstawę. Na wierzchu poszatkowana wołowina.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Podawać obok Guacamole i salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
3
Dekoruj świeżymi liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
4
Zmniejsz o połowę awokado. Łyżką wyjąć miąższ do miski do miksowania. Rozgnieść awokado za pomocą widelca lub masher ziemniaków, pozostawiając je jeszcze trochę grube.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
5
Dodaj pozostałe składniki i złóż wszystko razem.
6
Skropić odrobiną oliwy z oliwek, dostosować przyprawy solą i pieprzem i dać 1 ostateczną mieszankę widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
7
Połóż kawałek folii mocno na powierzchni guacamole, aby nie brązowieje i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych

Składniki

11 łyżka suszonego oreganodrobno posiekane chili poblano z nasionamidrobno posiekane chili poblano z nasionami6dojrzałe awokadodojrzałe awokado3z odrobiną mięsa (grzbiety, szyje, skrzydła itp.)z odrobiną mięsa (grzbiety, szyje, skrzydła itp.)907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgełopatka wołowałopatka wołowa6krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz794opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepokruszone pomidory, (polecane: San Marzano)pokruszone pomidory, (polecane: San Marzano)794opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgecałe pomidory, odsączone, z rezerwacją soku (zalecane: San Marzano)całe pomidory, odsączone, z rezerwacją soku (zalecane: San Marzano)11 łyżka suszonego oregano1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane liście kolendryposiekane liście kolendry61 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejtortille kukurydziane świeże średnietortille kukurydziane świeże średnie1garśćświeża kolendra z łodygami, około 1/2 szklanki, drobno posiekanaświeża kolendra z łodygami, około 1/2 szklanki, drobno posiekana0pęczkiświeże liście kolendryświeże liście kolendry2goździkiczosnek, rozbityczosnek, rozbity1ząbek czosnku, zmiażdżony następnie mielonyząbek czosnku, zmiażdżony następnie mielony1ząbek czosnku, grubo posiekanyząbek czosnku, grubo posiekany11 łyżka suszonego oreganokminek mielonykminek mielony2limonki, soczystelimonki, soczyste3limonki, soczystelimonki, soczyste6krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna6krewetki i żyłkiOliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia6krewetki i żyłkiOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, do skropieniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, do skropienia1łyżka czerwony ocet winnycebula w plasterkachcebula w plasterkach6krewetki i żyłkiŚwieżo popękany czarny pieprzŚwieżo popękany czarny pieprz1małeczerwona cebula, grubo posiekanaczerwona cebula, grubo posiekana1Serrano chileSerrano chile2serrano chiles, pokrojony w rundserrano chiles, pokrojony w rund6krewetki i żyłkiOlej roślinny, do głębokiego smażeniaOlej roślinny, do głębokiego smażenia7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno rozdrobniona biała kapustadrobno rozdrobniona biała kapusta1( bakłażany)cebula żółta, posiekanacebula żółta, posiekana
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn