Meksykańskie Owoce Morza Gazpacho

Meksykańskie Owoce morza Gazpacho to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. Na 7,27 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka krewetek, pomidor i koktajl sok z małży, pomidor, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Makaron z owocami morza inspirowany paellanem z sosem śmietanowym koniakowym, Meksykańska Sangria Inspirowana, oraz Resztki: Meksykańskie Hamburgery Inspirowane.
Instrukcje
Wymieszaj koktajl pomidorowy i sok z małży, ketchup, sok z cytryny, kolendra, ogórek, krewetki, imitacja krabów i zielona papryka w pojemniku 2-quart. Schłodzić 8 godzin lub przez noc i podawać w miseczkach posypanych pokrojonym w kostkę awokado i pomidorem.