Meksykańskie Obroty Z Indyka
Meksykańskie obroty z indyka mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, indyka, mieszankę przypraw taco i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Spróbuj Turnusy Z Turcji, Indyk I Farsz, oraz Turkusy z indyka i biszkoptu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę i paprykę w gorącym oleju na średnim ogniu 5 minut lub aż cebula będzie miękka. Wymieszać z posiekanym indykiem, sosem pomidorowym i mieszanką przypraw taco.
Usunąć mieszaninę z ognia; ostudzić.
Zwiń każde ciastko na pół w 6-calowe koło. Łyżka około 2 łyżki mieszanki indyka, 1 łyżka sera i 2 łyżki zielonej cebuli po 1 stronie każdego koła; złożyć na pół, uszczelniając krawędzie widelcem.
Umieścić na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w 400 przez 15 minut lub do złotego koloru.
Podawać ze śmietaną i salsą.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Pillsbury Grands! Herbatniki.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.