Meksykańskie Hot Fudge Sundaes
Mexican Hot Fudge Sundaes is a bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 611 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz mielony cynamon, śmietanę do ubijania, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Meksykańskie Hot Fudge Sundaes, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Gorący Sos Krówkowy.
Instrukcje
Przynieś śmietanę i 1/2 filiżanki kawy do zagotowania w średnim rondlu.
Dodaj czekoladę i cynamon. Mieszaj, aż czekolada się rozpuści i sos będzie gładki.
Wymieszać w ekstrakcie z wanilii. Łyżka lodów do misek. Top z ciepłym sosem krówkowym i orzeszkami pinii.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Cuvaison Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."