Przepis Mexican Shrimp Soup jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.26 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubiło to danie główne. Mieszanka przegrzebków morskich, chorizo, małże i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dip Z Krewetkami Meksykańskimi, Krewetki Meksykańskie, oraz Meksykańska Zupa Z Krewetek dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim patelni, połączyć 2 szklanki wody z głowy i ogony krewetek. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Gotować przez 20 minut. Odcedzić muszle krewetek i odstawić zapas na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Na dużej patelni z sosem podgrzej oliwę na średnim ogniu, a następnie dodaj ziemniaki, cebulę, paprykę, chorizo i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.