Meksykańska Zupa Z Awokado Tomatillo
Meksykańska zupa z awokado Tomatillo może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.24 za porcję. Niewiele osób lubiło tę zupę. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz liście oregano, pomidory, ostry sos i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Meksykańska zupa Fiesta z pieczonym Tomatillo i Pesto kolendry, Schłodzona zupa z awokado, Tomatillo i ogórka, oraz Schłodzona zupa Tomatillo-awokado z salsą pomidorową.
Instrukcje
Posiekaj Tomatillo grubo. Czystą połowę pomidorów, cebuli i bulionu w blenderze z czosnkiem. Przetrzeć drobny sitko do miski ze stali nierdzewnej; wyrzucić zawartość Sitka. Drobno posiekać Pozostałe Tomatillo.
Dodaj pozostałe pomidory, cebulę i bulion; ogórek; 2 łyżki. sok z limonki; 2 łyżeczki. ostry sos; i oregano do miski i wymieszać.
Zagnieżdżaj miskę w lodowatej wodzie; mieszaj często do zimna, 15 minut.
Dodaj awokado i kolendrę, a jeśli chcesz, więcej soku z limonki i ostrego sosu.