Meksykańska Zupa Wołowo-Serowa

Meksykańska zupa wołowo-serowa może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 542 kalorie, 29g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, mieloną wołowinę, mexicorn i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Meksykańska zupa wołowo-Hominowa, Caldo de Res (meksykańska zupa wołowa), oraz Caldo De Res (Meksykańska Zupa Wołowo-Warzywna).
Instrukcje
W dużym rondlu gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić. Wymieszać pomidory, kukurydzę i ser. Gotować i mieszać, aż ser się rozpuści.