Meksykańska Sangría

Meksykańska Sangría
Przepis meksykański Sangrían jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 3098 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 16,45 zł / porcja, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, wodę, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Meksykańska Sangria Inspirowana, Meksykańska Sangria Owocowa, oraz Sangria Kurczak z Eppa SupraFruta Sangria dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj cukier i świeży sok z limonki w dużej misce ponczu, aż cukier się rozpuści. Wymieszać z wodą, wodą gazowaną i winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda GazowanaWoda Gazowana
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
PunchPunch
CukierCukier
WodaWoda
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Podawać na lodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia5
Magazyn