Meksykańska Kolacja Na Patelni
Mexican Skillet Supper to meksykański przepis, który serwuje 8. Za 97 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 277 kalorii, 11g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką cebulę, śmietanę, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Mexican supper pot, Obfita Kolacja Na Patelni, oraz Patelnia Do Kolacji Taco.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj wołowinę, seler, zieloną paprykę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe, a warzywa miękkie; odcedzić.
Odłóż na bok polewę z mieszanki obiadowej do innego użytku. Wymieszaj zawartość opakowania przyprawowego obiad mix, chili w proszku i wodę do mieszanki wołowej. Doprowadzić do wrzenia. Dodaj makaron z mieszanki obiadowej. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 12-15 minut lub do miękkości makaronu.
Dodaj ser, pomidory i oliwki; podgrzej.
W razie potrzeby podawaj ze śmietaną.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze typy na Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Poppy Monterey Pinot Noir. Ma 4,8 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Poppy Monterey Pinot Noir]()
Poppy Monterey Pinot Noir
Łagodna wiosna i chłodniejsze lato w hrabstwie Monterey dają szansę winogronom Pinot Noir na osiągnięcie optymalnej dojrzałości z doskonałą równowagą kwasowości i smaku oraz głębokim kolorem charakterystycznym dla Arroyo Seco Pinot Noir. Czerwone owoce rozjaśniają podniebienie, zbierając maliny i przyprawy są równoważone przez francuskie aromaty tostowego dębu. Miękkie i jedwabiste przez środek, to wino crescendo na finiszu pozostawia żywe, soczyste wspomnienie w ustach, z odpowiednią kwasowością i przyjemnym uczuciem w ustach.