Meksykańska Gorąca Czekolada
Przepis meksykańska gorąca czekolada jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.39 za porcję. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 10g białka, oraz 27 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewielu ludziom smakował ten napój. Udaj się do sklepu i odbierz meksykańską czekoladę, mleko, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Zupa gorąco-kwaśna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj razem 2 szklanki mleka, posiekaną meksykańską czekoladę i ekstrakt wanilii w rondlu na małym ogniu, aż czekolada się rozpuści i mieszanina będzie gładka. Gotuj, ubijając stale, aż mieszanina zostanie dokładnie podgrzana.
Wyjąć z ognia i ubijać mieszaninę, aż się spieni. (Blender zanurzeniowy również działa dobrze.)
Wlać równomiernie do 2 kubków; wierzch z bitą śmietaną i w razie potrzeby dodać laskę cynamonu.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Drappier Brut Nature André & Michel Pinot Noir Zero dawkowanie z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![Drappier Brut Nature André & Michel Pinot Noir Zero Dawkowanie]()
Drappier Brut Nature André & Michel Pinot Noir Zero Dawkowanie
Dla miłośników czystych doznań stworzyliśmy 100% Pinot Noir cuvée bez dawkowania. Zawiera tylko naturalny cukier resztkowy wina w ilości mniejszej niż 2 g na butelkę. Ponadto użycie absolutnego minimum siarki daje winu swobodę wyrażania się całkowicie. Na nosie są ostre i jednocześnie dojrzałe owoce. Na podniebieniu jest wyprostowany i czysty, z obfitą finezją i świeżością.W Kolorze Vermilion gold. Aromat świeżo tłoczonych czarnych winogron, czerwonych, białych i cytrusowych owoców. Bogate podniebienie z miąższu winnej brzoskwini i bukietem aromatycznych ziół. Małe pikantne nuty na finiszu. Delikatny, ściśle spleciony szampan o wielkiej czystości.Idealny jako aperitif. Idealny dodatek do owoców morza, sashimi, a nawet miękkiego koziego sera.