Meksykańska Zapiekanka Z Cukinii
Przepis meksykańska zapiekanka z cukinii jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest niesamowitym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 61 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, cukinia, papryka jalapeno, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Meksykańska zapiekanka z chleba kukurydzianego-zrób meksykańską zapiekankę, która jest łatwa do zrobienia i dobrze się nagrzewa, Patelnia Meksykańska Cukinia, oraz Meksykańska Lazania Z Cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce ubić jajko, olej, sól i pieprz.
Dodać cukinię, jalapeno i cebulę; wymieszać do herbu. Wymieszać z mieszanką herbatników i serem.
Wlać do 15-uncji. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 375° przez 18-20 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.