Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj śródziemnomorskich ciastek z łososiem z sosem ogórkowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.28 za porcję. Jeśli masz koperek, sok z limonki, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Torty z łososia i białej ryby w sosie Chrzanowo-ogórkowym, Torty Z Łososia I Białej Ryby W Sosie Chrzanowo-Ogórkowym, oraz Chrupiące ciasta z łososia ze świeżą salsą ogórkową.
Instrukcje
1
Aby przygotować sos, połącz ogórek, jogurt, koperek i czosnek w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Natkę pietruszki i kolejne 5 składników (Pietruszka przez białka) połączyć w małej misce; wymieszać z mieszaniną łososia. Podzielić mieszaninę na 12 równych porcji, kształtując każdy W 3/4-cala grubości patty.
Podgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać 6 pasztecików; gotować 4 protokół. Ostrożnie obrócić paszteciki, i gotować 4 protokół lub aż złoty. Powtórz procedurę z 1 1/2 łyżeczki oleju i pozostałe paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Rochioli Estate Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.