Medaliony wieprzowe z sosem śmietanowym Brandy
Medaliony wieprzowe z sosem śmietanowym Brandy mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,68 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 891 kalorii, 39g białka, oraz 44g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ząbki czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 73%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Orzechowe medaliony wieprzowe z kremem kambodżańskim, Medaliony wieprzowe z sosem z czerwonej porzeczki, oraz Medaliony wieprzowe z sosem Cumberland podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować linguine zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie spłaszczyć plastry wieprzowe do 1/4 cala. grubość.
Umieść mąkę w dużej plastikowej torebce.
Dodać wieprzowinę, kilka sztuk na raz, i wstrząsnąć do pokrycia.
Na dużej patelni na średnim ogniu gotuj wieprzowinę w oleju i 2 łyżki masła partiami przez 3-4 minuty z każdej strony lub aż soki będą czyste. Odstawić i ogrzać.
Na tej samej patelni smażyć grzyby i cebulę na pozostałym maśle do miękkości.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Dodać śmietanę, brandy, tymianek, musztardę, sól, pieprz i cayenne. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę, około 8 minut.
Spuścić linguine. Pomidory wymieszać w mieszaninę sosu; dodać wieprzowinę i podgrzać.
Podawać z linguine i posypać serem.