Medaliony wieprzowe z sosem wiśniowym
Medaliony wieprzowe z sosem wiśniowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 220 kalorii, 30g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz szalotkę, tartą wiśnie, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Medaliony wieprzowe z sosem granatowo-wiśniowym, Medaliony wieprzowe z sosem wiśniowym z suszonego wina porto, oraz Gotowanie Medalionów wieprzowych Light z sosem wiśniowym z suszonego wina porto.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Medaliony wieprzowe przyprawiamy 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu i gotować mięso, aż nie będzie tylko lekki rumieniec w środku o 3 protokół na stronę.
Przełożyć mięso na talerz i namiot folią.
Dodaj pozostałą łyżeczkę oleju i szalotki na patelni i saute, aż zaczną mięknąć, o 1 minutę.
Dodaj bulion z kurczaka, ocet balsamiczny, pozostałe 1/4 łyżeczki soli i wiśni i gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę, o 4 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Polać sosem medaliony wieprzowe i podawać.