Medaliony wieprzowe z sosem Whisky-Cumberland i fasolkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Medalionów wieprzowych z sosem Whisky-Cumberland i Haricots Verts. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szkockiej whisky, sól koszerna, musztarda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Medaliony wieprzowe z sosem Cumberland, Burns Night Pieczone Highland Haggis Z Sosem Whisky Cumberland, oraz Pieczone piersi z kurczaka z sosem Dijon-Białe wino i fasolkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 1 minutę lub do dokładnie ogrzanego; odstawić mieszaninę na bok.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu równomiernie po obu stronach wieprzowiny.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; gotować 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Dodać mieszaninę whisky do patelni; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki (około 1 minuty).
Fasolki gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Połączyć fasolki verts, masło, Pozostałe 3/8 łyżeczka soli, i pozostałe 1/4 łyżeczka pieprzu w średniej misce; wrzucić dobrze do herbu.
Umieść 3 medaliony wieprzowe i 4 uncje fasolki na każdym z 4 talerzy; wierzch wieprzowy z 1 łyżką sosu.