Medaliony wieprzowe z sosem musztardowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Medalionów wieprzowych z sosem musztardowym. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 25g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka musztardy dijon, polędwica wieprzowa, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Medaliony wieprzowe w sosie musztardowym, Medaliony wieprzowe z ziarnistym sosem musztardowym, oraz Medaliony wieprzowe z sosem musztardowo-szczypiorkowym.
Instrukcje
Trim tłuszczu z wieprzowiny.
Pokroić wieprzowinę w plastry o grubości 1 cala.
Umieść plasterki między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i spłaszcz do grubości 1/2 cala, używając młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayu do gotowania; dodać olej, i umieścić patelnię na średnim ogniu, aż gorące.
Dodać połowę wieprzowiny, i gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Zdjąć z patelni; odstawić i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałą połową wieprzowiny.
Zmniejszyć ogień do niskiej; dodać mleko do patelni, stale mieszając, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać z musztardą i zieloną cebulą. Powrót wieprzowinę na patelnię; przykryć i gotować 2 minuty, obracając się płaszcz z sosem.