Meaty Empanadas
Meaty Empanadas wymaga o 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 266 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów europejskiej kuchni. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz dodatki: salsan i śmietanę, cebulę, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Turcja i puree ziemniaczane Empanadas-Empanadas De Pavo, Empanadas de Pipián (Empanadas wypełnione orzeszkami ziemnymi i ziemniakami), oraz Empanadas De Flor De Calabaza (kwiat squasha Empanadas) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować mieloną wołowinę i kiełbasę na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając, aż mieszanina kruszy się i nie jest już różowy.
Odcedzić i odstawić, zastrzegając 2 łyżki kapieli na patelni.
Podsmażyć cebulę w gorących kapiących 5 minut lub do miękkości.
Dodać grzyby; podsmażyć 2 minuty.
Powrót mieszaniny wołowiny na patelni; wymieszać w sosie pomidorowym i przyprawy Cajun. Dusić, mieszając od czasu do czasu, 8 minut lub aż płyn odparuje. Całkowicie fajne. Wymieszać z serem. Przykryć i dokładnie schłodzić.
Ciastka zwijamy w 4-calowe kółka na lekko posypanej mąką powierzchni. Łyżka 1 łyżka mieszanki wołowiny w środku każdego okręgu; krawędzie pędzla z jajkiem. Złóż krawędzie, naciskając widelcem do uszczelnienia.
Umieścić na blasze do pieczenia i przykryć wilgotną szmatką. Schłodzić do 2 godzin, w razie potrzeby.
Wlać olej na Głębokość 1/2 cala do holenderskiego piekarnika. Smaż empanadas w gorącym oleju, partiami, 30 sekund z każdej strony lub do złotego koloru.
Odcedzić na papierowych ręcznikach; podawać z pożądanymi dodatkami.