Meat Pie (Tourtiere)

Meat Pie (Tourtiere)
Placek mięsny (Tourtiere) to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 440 kalorii, 33g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 4,21 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ząbków czosnku, cebula, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać ciasto można śledzić to danie główne z Sugar & Spice Pie Crust Cookies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tourtiere (Placek Mięsny), Zapiekanka Z Mięsem (Tourtière), oraz The Best Tourtière (Francusko-Kanadyjskie Ciasto Mięsne) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 w dużym garnku brązowego mielonego mięsa-dobrze odcedzić-dodać cebulę, seler, ziemniaki, czosnek, goździki,ziele angielskie, szałwia, pieprz-dobrze wymieszać.2
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać bulionówkę-doprowadzić do wrzenia, a następnie dusić na małym ogniu przez 3-4 godziny.3 ten przepis działa równie dobrze w wolnej kuchence.4 Użyj masher ziemniaczany rozgnieść mięso / mieszankę ziemniaków do pożądanej konsystencji.5
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
3
Odcedzić nadmiar płynu-chłodna mieszanka mięsa i usunąć widoczne goździki.6 wypełnij dolną skorupę, przykryj górną skorupą, uszczelnij krawędzie i zdobądź, aby umożliwić ucieczkę pary.7
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Piec w 425 przez około 45 minut lub do momentu, gdy skórka będzie złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn