Meat Pie (Tourtiere)
Placek mięsny (Tourtiere) to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 440 kalorii, 33g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 4,21 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ząbków czosnku, cebula, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać ciasto można śledzić to danie główne z Sugar & Spice Pie Crust Cookies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tourtiere (Placek Mięsny), Zapiekanka Z Mięsem (Tourtière), oraz The Best Tourtière (Francusko-Kanadyjskie Ciasto Mięsne) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 w dużym garnku brązowego mielonego mięsa-dobrze odcedzić-dodać cebulę, seler, ziemniaki, czosnek, goździki,ziele angielskie, szałwia, pieprz-dobrze wymieszać.2
Dodać bulionówkę-doprowadzić do wrzenia, a następnie dusić na małym ogniu przez 3-4 godziny.3 ten przepis działa równie dobrze w wolnej kuchence.4 Użyj masher ziemniaczany rozgnieść mięso / mieszankę ziemniaków do pożądanej konsystencji.5
Odcedzić nadmiar płynu-chłodna mieszanka mięsa i usunąć widoczne goździki.6 wypełnij dolną skorupę, przykryj górną skorupą, uszczelnij krawędzie i zdobądź, aby umożliwić ucieczkę pary.7
Piec w 425 przez około 45 minut lub do momentu, gdy skórka będzie złotobrązowa.