Meat Lite: Kremowa zupa z korzenia selera (z kurczakiem lub bez)

Meat Lite: Kremowa zupa z korzenia selera (z kurczakiem lub Bez) może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka pora, estragon, bulion warzywny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowa zupa z korzenia selera z pistacjami, Kremowa zupa z korzenia selera i słodkiej cebuli, oraz Kremowa zupa z korzenia selera z wędzonym pstrągiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na średnim ogniu w holenderskim piekarniku, przyprawić udka kurczaka 1/2 łyżeczki soli i pieprzu, dodać do garnka i gotować około 5 minut z każdej strony, aż skóra będzie brązowa.
Usunąć i wyrzucić skórki, i przenieść na talerz, i rezerwy. Nie odcedzaj tłuszczu z kurczaka z garnka.
Dodaj korzeń selera do garnka i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor będzie brązowy, o 10 protokół.
Dodać pokrojone pory i pozostałą 1/2 łyżeczki soli i gotować kolejne 10 protokół.
Dodać bulion i zarezerwowane udka z kurczaka, doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć na wolnym ogniu. Gotować pod przykryciem przez około 30 minut.
Wyciągnij kawałki kurczaka z zupy i użyj dwóch widelców, aby wyciągnąć mięso z kości. Mięso rozdrobnić, a następnie posiekać na kawałki wielkości kęsa. Włożyć mięso z kurczaka do zupy, dodać estragon i śmietanę. Smak, dodając dodatkową sól i pieprz w razie potrzeby, i Chochla do misek.
Podawać z pokrojoną bagietką i zmiękczonym masłem.