Maślanka Panna Cotta

Maślanka Panna Cotta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj maślanki Panna Cottan. Ten przepis służy 6. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 259 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Świetnie sprawdza się jako deser. 54 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka jagód, wody, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 25%. Spróbuj Maślanka Panna Cotta, Maślanka Panna Cotta, oraz Maślanka Panna Cotta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
nasze 2 łyżki wody do małej miseczki; posypać żelatyną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić, aż żelatyna zmięknie, około 10 minut. Lekko spryskać sześć 3/4-cup ramekins lub kubki kremu z nonstick sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
żelatynażelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Śmietanę, skórkę cytrynową i cukier rozgrzać w średnim rondlu na średnim ogniu, stale mieszając, aż cukier się rozpuści. Zwiększyć ciepło i doprowadzić do niskiego wrzenia, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodać mieszaninę żelatyny; usunąć z ognia. Mieszaj, aż żelatyna się rozpuści. Chłodna mieszanka do letniej, często mieszając. Wymieszać z maślanką i wanilią; podzielić mieszaninę pomiędzy przygotowane ramekiny. Przechowywać w lodówce panna cotta aż do zestawu, około 4 godzin. DO AHEAD: może być wykonany 2 dni wcześniej. Przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
żelatynażelatyna
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Używając małego ostrego noża, przeciąć wokół panna cotta w każdym ramekinie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
NóżNóż
6
Umieść talerz na szczycie każdego ramekina i odwróć, pozwalając panna cotta osiąść na talerzu. Top z jagodami i podawać schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn