Maślanka Marynowane Smażone Zielone Pomidory
Maślanka marynowane smażone zielone pomidory mogą być tylko Southern przepis, którego szukasz. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 195 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Mieszanka soli i pieprzu, pomidorów, mąki kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marynowane" smażone " zielone pomidory z sosem maślano-ziołowym, Marynowane" smażone " zielone pomidory z sosem maślano-ziołowym + cotygodniowe Menu, oraz Zielone pomidory & cukinia Pizza mój sposób na smażone zielone pomidory dla podobnych receptur.
Instrukcje
Plastry pomidora moczyć w maślance przez co najmniej 30 minut.
Wymieszać mąkę, mąkę kukurydzianą, sól i pieprz.Wyciągnij plastry pomidora z maślanki pogłębiać je w mieszance mąki kukurydzianej.Smażyć plastry pomidora w oleju na średnim ogniu, aż złoty kolor z obu stron, około 3-4 minut na stronę.