Maślanka Bagna Cauda
Maślanka Bagna Caudan jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 423 kalorie. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką sól, maślankę, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Bagna Cauda, Bagna Cauda, oraz Bagna Cauda.
Instrukcje
Do małego rondla wrzucić czosnek i tymianek, dodać masło i rozpuścić na małym ogniu. Dusić czosnek (wyciągając patelnię z ognia, jeśli masło kiedykolwiek bąbelki aktywnie), aż zmięknie, o 10 protokół.
Dodaj anchois i zacieru drewnianą łyżką do ich rozpuszczenia. Wymieszać z oliwą z oliwek i pozostawić do ogrzania. Doprawić solą-smakuj jak chcesz!
Podawać z półmiskiem warzyw.