Maślane Puree Ziemniaczane
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Maślane puree może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ciężką śmietanę, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Maślane Puree Ziemniaczane, Champ (maślane Puree z szalotki), oraz Wegańskie" maślane " puree Unpotatenes.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 300 F.
Umieść ziemniaki w dużym garnku z wystarczającą ilością zimnej wody, aby pokryć je o 2 cale. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości, o 15 protokół.
Dobrze odcedzić, wrócić do garnka i zacieru.
Dodać 8 łyżek masła, śmietanę, mleko, sól i pieprz.
Przełóż do zapiekanki i kropki z pozostałym masłem, pokrojone na małe kawałki.
Wstawić do piekarnika, nie przykryte, aby ogrzać się do 1 hour.In Advance: aby uzyskać chrupiącą, złotą skórkę na ziemniakach, zwiększ temperaturę piekarnika do 400 F przez ostatnie 15 minut.