Maślana Kruszonka Jabłkowa
Maślana kruszonka jabłkowa to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 318 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jabłecznik, cukier granulowany, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Maślane Ciasto Jabłkowe, Maślane Ciasteczka Jabłkowe, oraz Maślany Tort Jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki i wyrównać nożem.
Mąkę, owies, brązowy cukier, cynamon i 1/2 łyżeczki soli połączyć w małej misce.
Dodać masło i 1 łyżeczkę wanilii; wymieszać widelcem, aż będzie wilgotny i kruchy.
W dużej misce wymieszać 1 łyżeczkę wanilii, cydr, cukier granulowany, skrobię kukurydzianą i szczyptę soli; mieszać trzepaczką, aż cukier się rozpuści i mieszanina będzie gładka.
Dodaj jabłka, podrzucając do płaszcza. Łyżka mieszanki jabłek do 13 x 9-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Posypać mieszanką owsianą. Przykryć folią; piec w temperaturze 375 przez 30 minut. Odkryć i piec 30 minut lub aż zbrązowieje i bąbelki.