Małże Fra Diavolo z pieczonym czosnkiem z " połowu

Małże Fra Diavolo z pieczonym czosnkiem z
Małże Fra Diavolo z pieczonym czosnkiem z 'połowu może być tylko hor d' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 319 kalorii, 20g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 79 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz małże, sól i pieprz, pomidory śliwkowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Małże Fra Diavolo, Małże Fra Diavolo z Linguine, oraz Małże Z Czerwonym Winem I Pieczonym Czosnkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Czosnek umieścić w małym naczyniu do pieczenia, pokroić boki w górę i skropić pokrojone boki czosnku 1 łyżką oliwy z oliwek, następnie doprawić solą i pieprzem. Przykryć i piec około 1 godziny, aż będzie bardzo miękka. Wyciśnij miękki czosnek z papierowych skórek do małej miseczki. Wymieszać 2 łyżki oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
W dużym garnku podgrzej pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj szalotki i płatki chile, i gotować na średnim ogniu przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
5
Dodaj pomidory, przykryć, i gotować, aż pomidory rozpuścić, o 4 protokół. Podgrzać do średniej wysokości i dodać przecier czosnkowy i wino.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Doprowadzić mieszankę scallion czosnek do wrzenia i dodać małże. Przykryć i gotować, potrząsając garnek kilka razy, aż małże otwarte, o 5 protokół. Dużą szczelinową łyżką lub chińskim sitkiem z drutu podnieś otwarte małże z garnka i przenieś do misek do serwowania. Należy wyrzucić małże, które się nie otwierają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Wyjmij garnek z ognia. SOS przyprawiamy solą i pieprzem, dodajemy bazylię.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Polać małże sosem i od razu podawać z tostowymi plastrami bagietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 62 dolarów za butelkę.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia86
Magazyn