Mały Cytrynowy Sernik Ricotta

Mały Cytrynowy Sernik Ricotta
Mały cytrynowy Sernik Ricotta jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 488 kalorii. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka twarogu, cukier, zakupiony lemon curd i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Spróbuj Mały Cytrynowy Sernik Ricotta, Cytrynowy Makaron Ricotta Z Bazylią, oraz Makaron Cytrynowy Z Ricottą, Szparagami I Groszkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. Spray osiem 3/4-cup ramekins lub kubki kremu z nonstick sprayu. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukier, sok z cytryny i skórki cytryny w dużej misce, aż cukier rozpuszcza się, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I CzerwonyBarwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Dodać ser śmietankowy i ser ricotta; ubijać do uzyskania gładkiej masy, około 1 minuty (mogą pozostać małe twarogi z ricotty).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przez CiastoPrzez Ciasto
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
3
Dodać jajka; ubijać aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4
Podziel ciasto między przygotowane ramekiny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Umieść ramekiny na obramowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Piec, aż nadmuchane, po prostu ustawić w centrum, i blady złoty na górze, o 18 protokół. Schłodzić do ostygnięcia, około 2 godzin. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przykryć i schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Na schłodzonych sernikach rozprowadzić twaróg cytrynowy i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lemon CurdLemon Curd
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn