Małe buraki i pistacjowy ser kozi na łóżku Frisee z Vinaigrette Pinot Noir

Małe buraki i pistacjowy ser kozi na łóżku Frisee z Vinaigrette Pinot Noir
Małe buraki i pistacjowy ser kozi na łóżku Frisee z winegretem Pinot Noir może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 768 kalorii. Na 5,81 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, szalotkę, pinot noir i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Salami i kozim serem Crostini z sosem Pinot Noir, Dijon-Rosemary Crusted Prime żeberka pieczone z Pinot Noir Au jus, oraz Zapiekane w ziołach żeberka wołowe pieczone z ziemniakami, marchewką i Pinot Noir Jus.

Instrukcje

1
Zalać mały rondel z 2 łyżkami oliwy z oliwek i umieścić na średnim ogniu. Smażyć szałwię, aż liście chrupiące, o 2 protokół. Delikatnie wyjąć na papierowy ręcznik. Następnie usmażyć prosciutto aż będzie chrupiące i wyjąć łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Rondel zalać pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodaj szalotkę i saute przez 2 protokół. Deglazować patelnię z winem i octem balsamicznym, gotować około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać cukier, sól i pieprz. Buraki włożyć do płynu i gotować do miękkości, ok. 20 minut. Odstawić buraki do ostygnięcia i zarezerwować płyn do kłusowania. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, zetrzyj Skórki buraków ręcznikiem papierowym. Odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Gorącym nożem pokrój kozi ser na 4 równe koła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Pokruszone pistacje połóż na płaskiej powierzchni i delikatnie wciśnij ser do orzechów, aby pokryć wszystkie strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
7
Ułóż garść frisee, rukoli i buraków na każdym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Curly EndiveCurly Endive
8
Na wierzchu ułożyć buraki i plastry koziego sera. Top ze smażoną szałwią i chrupiącą prosciutto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
ProsciuttoProsciutto
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
9
Ostudzoną ciecz ubić oliwą z oliwek, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
10
Skropić winegret nad każdą sałatką i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn