Mazorca Desgranada (Przekąska Z Ziaren Kukurydzy)
Desgranada Mazorca (przekąska z ziaren kukurydzy) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.34 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 247 kalorii, 9g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz boczek, sos tatarski, chipsy ziemniaczane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj ZUPA KUKURYDZIANA (CREMA DE MAZORCA), Sałatka z soczewicy z pestkami słonecznika, oraz Sałatka z tuńczyka z pestkami słonecznika dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić garnek z osoloną wodą do wrzenia na średnim ogniu.
Dodać kukurydzę i gotować do miękkości, o 5 do 7 protokół.
Przenieść kukurydzę do miski i pozostawić do ostygnięcia lekko. Za pomocą ząbkowanego noża usuń ziarna z kukurydzy. Podzielić kukurydzę pomiędzy 4 pojedyncze talerze.
Skropić sosem i doprawić solą i pieprzem.
Posypać serem i top z boczkiem i ziemniakami.