Mazamorra Colombiana (Mazamorra Kolumbijska)

Mazamorra Colombiana (Mazamorra Kolumbijska)
Mazamorra Colombiana (Kolumbijska Mazamorra) jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich kolumbijskich przepisów ma 98 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pastę z guawy, hominy, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Natilla Colombiana (Budyń Kolumbijski), Torta Negra Colombiana (Colombian Black Cake), oraz Cazuela de Mariscos Colombiana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku umieścić hominy i dodać wodę. Gotować przez około 40 minut na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
HominyHominy
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać mleko i podawać ciepłe lub zimne z panela na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PanelaPanela
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn