Maureen ' s Baked Beans

Maureen ' s Baked Beans
Maureen ' s Baked Beans is a bezglutenowe i bezmleczne przepis z 20 porcjami. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Ten przepis od Allrecipes ma 24 fanów. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę w proszku, brązowy cukier, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Maureen ' s Avocado Tabbouleh, Najlepsze BBQ Baked Beans i 5 Więcej Baked Beans do miłości, oraz Fasola Po Pieczeniu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W małym piecu lub piecu holenderskim, wymieszać fasolkę szparagową, fasola woskowa, fasola maślana, fasola kidney, and baked beans.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola MaślanaFasola Maślana
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Fasola Po PieczeniuFasola Po Pieczeniu
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Fasola WoskowaFasola Woskowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Wymieszać w suchej musztardy, brązowy cukier, chili w proszku, sos Worcestershire, sos pomidorowy, i zupa pomidorowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
RamięRamię
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Zupa PomidorowaZupa Pomidorowa
4
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Kiełbasę wieprzową, pokruszyć i odsączyć nadmiar tłuszczu z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przyprawowa SzałwiowaMieszanka Przyprawowa Szałwiowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Podsmażyć cebulę i czosnek z wieprzowiną do miękkości, o 5 protokół. Mieszaninę wieprzową wymieszać z mieszaniną fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Piec, pod przykryciem, przez 3 do 5 godzin w nagrzanym piekarniku, zdejmując pokrywę przez ostatnie 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia4
Magazyn