Maureen ' s Baked Beans
Maureen ' s Baked Beans is a bezglutenowe i bezmleczne przepis z 20 porcjami. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Ten przepis od Allrecipes ma 24 fanów. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę w proszku, brązowy cukier, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Maureen ' s Avocado Tabbouleh, Najlepsze BBQ Baked Beans i 5 Więcej Baked Beans do miłości, oraz Fasola Po Pieczeniu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
W małym piecu lub piecu holenderskim, wymieszać fasolkę szparagową, fasola woskowa, fasola maślana, fasola kidney, and baked beans.
Wymieszać w suchej musztardy, brązowy cukier, chili w proszku, sos Worcestershire, sos pomidorowy, i zupa pomidorowa.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Kiełbasę wieprzową, pokruszyć i odsączyć nadmiar tłuszczu z patelni.
Podsmażyć cebulę i czosnek z wieprzowiną do miękkości, o 5 protokół. Mieszaninę wieprzową wymieszać z mieszaniną fasoli.
Piec, pod przykryciem, przez 3 do 5 godzin w nagrzanym piekarniku, zdejmując pokrywę przez ostatnie 45 minut.