Matbucha
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Matbuchan. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 81 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Ten przepis z Shiksan w kuchni ma 925 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jeśli masz paprykę, paprykę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Bakłażan Pieczony Matbucha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Składniki2 zielona papryka, (3/4 lb łącznie) 1 średnie jalapeno (lub więcej do smaku) 2 duże puszki pokrojone w kostkę pomidory (1 lb 12 oz każdy), lub 8 duże pomidory obrane i pokrojone w kostkę1 ząbek czosnku, mielone2 łyżki cukru (lub do smaku-niektórzy wolą mniej słodki) 1 łyżeczka płatków papryki chili (lub więcej do smaku) 1/2 łyżeczki soli1 / 3 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia 1 łyżka papryki
Czas Przygotowania: 1 Godzina
Czas Gotowania: 1 Godzina 45 Minut
Łączny Czas: 2 Godziny 45 Minut
Ilość porcji: 4 szklanki matbucha