Masło Ziołowe Pieczony Indyk

Masło ziołowe pieczony indyk jest bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis z 14 porcjami. Jedna porcja zawiera 572 kalorie, 70g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 45 minut. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz masło, pietruszka z płaskim liściem, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Spróbuj Pieczone Masło Ziołowe Indyk, Pieczone Masło Ziołowe Indyk, oraz Pieczony indyk z masłem ziołowym i prażoną szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Usuń podroby i szyję z jamy indyka. Opłucz i osusz ptaka. Złóż końcówki skrzydeł za indykiem. Doprawić jamę solą i pieprzem.
Połącz masło i świeże zioła.
Zaczynając od szyi indyka, rozluźnij skórę, przesuwając palce pod nią, uważając, aby jej nie rozerwać. Przesuń rękę tak daleko, jak możesz w kierunku drugiego końca indyka, oddzielając skórę od mięsa. Natrzyj dwie trzecie masła ziołowego na całej piersi. Wiązać pałeczki z przodu.
Umieść ptaka na stojaku w patelni do pieczenia; przykryj luźno namiotem foliowym.
Umieść ptaka w piekarniku i zmniejsz temperaturę do 350 stopni F.
Roztopić pozostałe masło ziołowe.
Wyjąć foliowy namiot z indyka w ciągu ostatnich 45 minut pieczenia i zalać raz roztopionym masłem.
Indyka robi się, gdy mięso uda osiągnie temperaturę wewnętrzną 180 stopni F, a mięso piersi osiągnie temperaturę wewnętrzną 170 stopni F. po zakończeniu indyka wyjąć z piekarnika; odstawić na 30 minut przed rzeźbieniem.