Masło Z Serem Ziołowym

Masło Z Serem Ziołowym
Masło z serem ziołowym jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz parmezan, oregano, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Podobne przepisy to Serowe Crostini Z Anchois Masłem Ziołowym, Ziołowo-kozi ser Linguine ze świeżymi pomidorami, oraz Filet Mignon z miodem-Dijon Vinaigrette, lawendowy drobny ziołowy kozi ser i sałata maślana.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać masło, parmezan, pietruszka, oregano, czosnek w proszku, sól i pieprz. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Sól I PieprzSól I Pieprz
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Odstawić w temperaturze pokojowej na 25 minut przed użyciem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W8 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn