Masło Z Czerwonej Papryki
Masło z czerwonej papryki może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 32 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 0g białka, oraz 18g tłuszczu. Jeśli masz masło, sos tabasco, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 13%. Podobne przepisy to dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką.
Instrukcje
Puree czerwoną paprykę w robocie kuchennym przez 45 sekund.
Dodać pozostałe składniki.
Wyjąć masło na arkusz folii; zawijać i przechowywać w lodówce. Lub uformować zmiękczone masło na 2 kłody, umieszczając równe porcje masła wzdłuż środka 2 arkuszy folii. Użyj folii, aby uformować masło w bułeczki. Zamknąć folię i przechowywać w lodówce.