Masło Orzechowo-Miodowe
Masło orzechowo-miodowe wymaga z grubsza 5 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 1G białka, oraz 23G tłuszczu. Na 50 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 5. Jeśli masz masło, zmielony cynamon, miód z dzikiego kwiatu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Masło Orzechowe Miodowe, Muffinki jaglane z masłem miodowo-orzechowym, oraz Chleb kukurydziany z orzechami pekanowymi z masłem miodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki aż do wymieszania. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.