Masło Orzechowe "Snickerdoodles"
Masło orzechowe "Snickerdoodles" może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przypraw. Ten wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 480 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką jajka, sól, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 52 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Masło Orzechowe Snickerdoodles, Masło Orzechowe Snickerdoodles, oraz Śmierć przez masło orzechowe: ciasteczka z masłem orzechowym z czekoladowymi kubkami z masłem orzechowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Blachę do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia i odstawić na bok.
Beat razem masło, masło orzechowe, 2 szklanki białego cukru, i brązowy cukier w dużej misce, mieszając, aż dobrze wymieszane i kremowy.
Wymieszać z ekstraktem waniliowym i jajkami.
W osobnej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól.
Wymieszać mieszaninę mąki, po jednej szklance na raz, do mieszaniny masła, i mieszać, aż będzie gładkie ciasto.
Zgarnij 1/4 szklanki ciasta na ciastko i uformuj je w kulkę wokół batonika o wielkości zabawy. Ustaw kulki na blasze do pieczenia co najmniej 6 cali od siebie, i spłaszczyć każdą piłkę z widelcem w wzór cross-hatch, upewniając się, że ciasto cookie jest nadal w pełni pokrycie batonika.
Każde ciastko posypać około 1/2 łyżeczki białego cukru.
Piec ciasteczka w nagrzanym piekarniku, aż ciasteczka są lekko rumiane na brzegach, 12 do 14 protokół.