Masło Orzechowe-Batony Zbożowe
Masło orzechowe-batony zbożowe może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 23 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać masło, płatki, kremowe masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Masło Orzechowe-Batony Zbożowe, Batony Zbożowe Z Masłem Orzechowym, oraz Batony Zbożowe Z Chrupiącym Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 13x9-calowa patelnia z natryskiem do gotowania. W dużej misce, wymieszać zboża; odstawić.
W rondlu 2-ćwiartkowym gotuj pozostałe składniki na małym ogniu, stale mieszając, aż do rozpuszczenia pianek.
Wlać mieszaninę zbóż; dobrze wymieszać.
Używając rozpylonego gumowego skrobaka, naciśnij mieszaninę na patelnię. Lekko schłodzić. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy.