Batony z masłem orzechowym i owsianym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 396 kalorii, 9g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz prażone orzeszki ziemne, masło orzechowe, kokos, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Batoniki Owsiane Z Cukinią Jagodową, batoniki owsiane blueberry bananan, oraz Batoniki zbożowe i owsiane do żucia No-Bake.
Instrukcje
1
W misce wymieszać masło i brązowy cukier na gładką masę. Wymieszaj mąkę, owies, orzeszki ziemne i kokos, aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Kokos
Orzeszki Ziemne
Masło
Mąka Uniwersalna
Owies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Naciśnij ciasto równomiernie do maślanej i mąki 10-na 15-calowej patelni do pieczenia. W przypadku batoników do żucia, piec w piekarniku 350, aż krawędzie będą lekko rumiane, o 20 protokół; w przypadku batoników chrupiących, piec, aż nieco ciemniejszy brązowy, o 5 protokół dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
3
Posmarować masłem orzechowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Orzechowe
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Ostudzić około 15 minut.
5
Uszczelnij czekoladowe chipsy w ciężkiej plastikowej torbie 1-quart zip-lock.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
6
Podgrzać w kuchence mikrofalowej przy 30% mocy, aż chipy będą miękkie, około 2 minut. Wycisnąć czekoladę do jednego rogu torby, a następnie nożyczkami wyciąć bardzo mały otwór w rogu. Wyciśnij czekoladę cienkimi liniami na maśle orzechowym. Schłodzić, aż czekolada będzie jędrna, około 20 minut.